DOSEGLJIVI ZA VAS

T: 041 818 403 // Pon-Pet: 10-16 Ure // info@supratravel.si

 


Čez dvajset let ti bo bolj žal za tistim, kar nisi naredil in doživel, kot pa ti bo nerodno ob tistem, kar si.
Imaš samo eno življenje. Eno priložnost. Izkoristi jo. #goSUPRA

SMO, ZARADI VAS
Od enodnevnih izletov do epskih doživetij. Od zabav o katerih boste govorili še dolgo, do festivalov, ki jih ne boste nikoli pozabili - vse to je Supra. Vsak trenutek šteje. Zato smo leta 2005 ustanovili nov način potovanj in leta 2008 lastno podjetje, da bi našim potnikom omogočili neponovljivo doživetje po nepremagljivih cenah. S Supra Travel je od takrat potovalo že več kot 20.000 potnikov, organizirali in sodelovali pa smo na zabavah, na katerih so nastopili 50 Cent, Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta, Deadmau5 in številni drugi najboljši Dji na svetu.


NAŠA ZAVEZA
Pri Supra Travel se zavedamo, da majhne podrobnosti pomenijo veliko razliko v vašem zadovoljstvu. Kakovost naših storitev zato nenehno preverjamo in merimo. Od leta 2005 so naša potovanja ugodnejša in dostopnejša, saj verjamemo, da nas doživetja in spoznavanje različnih kultur bogatijo.


PRIDRUŽI SE NAŠI EKIPI
Pridruži se Supra Travel družini ter izrazi vse svoje potenciale in talente. Če želiš biti promotor, vodnik, animator ali pa Dj in imaš rad ljudi, nas kontaktiraj in povabili te bomo na sestanek. Pošlji elektronsko pošto na naš naslov info@supratravel.si in dogovorili se bomo za srečanje.

IZLETI 2022


 
EXIT FESTIVAL 2022
ABSOLVENTSKI IZLET 2022
DO IZTEKA AKCIJSKE PONUDBE ŠE:

d

h

m

s


 
IZLETI 2022
IZLETI 2022
DO izteka AKCIJSKE ponudbe še:

d

h

m

s


PRIJAVI SE NA NAJBOLJŠE PONUDBE
Ugodne ponudbe po izjemnih cenah, naravnost v vaš poštni predal

   


041 818 403